Merhaba kıymetli okuyucularım; hayal demişken hayal etmenin insanla bir bütün olduğuna inanan insanım.
Ne düşlemekten ne de hedeflerinizden asla vazgeçmeyin. Bir yaşın ilerlemesi nasıl durdurulamayacağı gibi hedeflerinizden de asla kırılsa da dökülse de onların sizden nazar çıkardığını düşleyerek yolunuzdaki davanızdan asla vazgeçmeyin.
Çünkü zaman kıymetli, her anını yitirmeden anlamak için çevremizdeki insanlardan şu sözleri hep duymuşunuzdur. Örnek vermek gerekirse, ah gençliğim olsaydı veya şimdiki aklım olsaydı. Farkında mısınız hep bir geçmişe dair pişmanlıklar dile getiriliyor.
Bu konuda çok söylenmektense bugünden itibaren nerede kalmıştık deyip hedefiniz olan hayallerinize kilitlenin derim. İnsanı insan yapan en önemli özelliklerden biri vefa duygusudur. Bu duygu, sevilen veya sevilmesi gereken kimselere verilen değerin bir ölçüsüdür.
Vefa duygusuna sahip olmayanlar sadece kendini, zevkini ve menfaatini düşünen bencil kimselerdir.
İşte vefalı bir dostum ve de kardeşim olan Mete Kahraman’ın programından bahsedeceğim.
Önceki yıllarda Haber AKS TV. İle Dünyanın sesi com.tr de de Engelsizsiniz yaşama dair 45 dakika programının yapım ve sunucusu olan Mete Kahraman kardeşimin. 14 Ocak 2020 Salı günü saat;14’teki ENGELSİZSİNİZ Hayata dair programına konuk olmuştum.
Programlarında; hayatın içinde yaşananları dile getirmesi ve bizlere konuklarıyla birlikte zamanında verdiği mesajlar önemliydi.
İnanıyorum yönetimimizin alacağı bir kararla; 
yapım ve sunucusu olan Mete Kahraman kardeşimin Engelsizsiniz yaşama dair 45 dakika programını;
Samsun Gazetesi olarak Samsunumuzun yeni yüzü KANAL S'de; yayın hayatına başlatılması TOPLUMDA bir farkındalık yaratır diye düşünüyorum.
NE DERSİNİZ?
Sonuç olarak; Düşündürebilmek, gelecek için üretilecek ürünün ana kapısıdır. ( Kazım İLHAN )
Bu sözün ne kadar önemli olduğunu konular işlendikçe fark edeceğimizden eminim. 
İnsanın ilim ve edebi, en büyük varlığıdır. Eskimez, çürümez, kaybolmaz.( Mevlana) 
Toplumun ve ailenin en büyük ilacı doğru iletişimdir. ( Kazım İLHAN ) 
Birlikte siz, biz demeden, sıcak, sevecen ve mutlu birlikteliklerin bir arada olduğu sağlıklı neşeli yarınlar dilerim. Hoşça kalın...