32 yaşındaki zihinsel engelli Ziya Yağızoğlu kaybının 41. gününde Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi tarafından bulundu. Ziya ile annesi Şefika Hanım canlı yayında kavuştu. 

ZİYA YAĞIZOĞLU SAMSUN'DA BULUNDU 

Ordu’da evden ayrılmadan önce evini satıp başkası tarafından yönlendirildiği iddia edilen ve öldüğünden şüphelenilen Ziya Samsun'da bulundu. Atakum Yenimahalle'de ev tuttuğu ve Samsun'da işe girdiği öğrenilen Ziya, "Ben tek başıma çalışıp yaşıyorum. Kimse bana bir şey yapmadı. Ablama kızgınım, ona sarılmayacağım" dedi.

MÜGE ANLI ZİYA YAĞIZOĞLU KAYIP VAKASINI ÇÖZDÜ

Müge Anlı 20 Mart 2024 Çarşamba günü ortaya çıkan Ziya, annesini hem sevindirdi hem beyanlarıyla şaşırttı. Şu an garsonluk yaptığını ve artık köyde değil şehirde yaşamak istediğini ifade etti. Annesiyle beraber yaşamak istediğini dile getiren Ziya, evini 1 milyon 650 bin liraya değerinin altına satmış. 1 milyon lirasını vadeli hesaba yatırıp kalanıyla evini ve eşyalarını ayarladığını söyledi. Ailesi evin değerinin 4 milyon lira olduğunu ve Ziya’nın dolandırıldığını iddia etti.

"Benim paramı elimden kimse almadı, ben parayı kendim harcadım" diyen Ziya'ya annesi ve ablası inanmadı. Olaya tanık olanların telefonla programa bağlanıp bilgi aktarması bekleniyor.

Samsun dakikalar içinde beyaza büründü! Samsun dakikalar içinde beyaza büründü!

Müge Anlı bugün bir annenin acısını daha dindirdi ve kayıp oğluyla Şefika Hanım’ı kavuşturdu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.