Yeni teknik patron Hüseyin Eroğlu...
 
Birçok isim gündeme geldi, kimisiyle görüşüldü kimisi sosyal medyanın abartısıydı. 
 
Herkesin fikrine saygı duyarım. 
 
Keşke bu isimle sezon başı anlaşılsaydı. 
Uzun vadeli yaklaşık on yıldır Altınordu‘nun hocalığını yapıyor. 2012'de A.Ş olarak değiştirildikten sonra Üçüncü Lig'deki Altınordu'nun başına Hüseyin Eroğlu getirildi. 
 
2012 – 2013 sezonu  bitime iki hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmiş ve adını bir üst lige yazdırmıştı. Çıktığı sezon yine Tff 2. Lig'de de bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş ve TFF 1.Lig'e yükselmişti.
 
Altınordu, Türk futbolunun bacası tütmeyen en değerli kulüplerinin başında gelir. Biz Samsunspor olarak yıllardır A takıma oyuncu veremezken Altınordu, Avrupa ya Süper Lig ve alt liglere sayısız oyuncu transferi yaptı. A takımda oynamalarının onların vitrin yapmasının mimarıdır Eroğlu. 
 
Mustafa Erkanat Tesisleri'nden yetişen gençlerimiz için bir şanstır Eroğlu. 
Samsunspor altyapısı yıllardır şehrin önde gelen ve zenginlerinin çocuklarını ailelerini eğlendirmek amaçlı kullanıldı. Sokaktan Samsunspor tesisine heyecanla giden gençler, Samsunspor'dan gözyaşlarıyla uğurlandı. Altyapıya önem veren birisi olarak Eroğlu en doğru tercihtir. 
 
Yabancısı olmayan bir kulübü yıllardır ayakta tutmayı başardığı gibi senin milyon dolarlık Ertuğrul Sağlamlı kadronu 'play of'un dışına iterek saf dışı bırakan isimdi Eroğlu.
 
Yıllardır proje takımını çalıştıran Eroğlu, şampiyonluklara aç hoca... 
 
İsmi geçen Aybaba, Kartal, Karaman gibi doymuş isimler, yüklü para kaldırmanın hesabıyla geliyorlar. 
 
Eroğlu aç ve kendini ispatlamak adına böylesi bir camia onun için de şanstır. Bu şampiyonluğu en az bizim kadar o da isteyecek emin olunuz. 
 
Ertuğrul hoca konusuna gelince... Hocalığını eleştirmek haddime değil ama ayrılış şekliyle şu an için isminin tekrar kulüple anılması bile çok yanlıştı.
 
Ertuğrul hoca Samsun'a gelince, beni Süper Lig'den ve 1. Lig'den bilmem kaç takım istedi ben burayı tercih ettim dedi. Sahi o günden bu güne niçin Türkiye liglerinde hiç görev vermediler bir düşünün lütfen. Köyün delisi biz miyiz? 
 
Başkan Yıldırım'a milyon dolarlar harcatarak transfer yaptırıp 'play of'ta Hüseyin Eroğlu‘nun yetiştirdiği çocuklara boyun eğen Samsunspor'un hocasıydı Ertuğrul Sağlam...
 
Tek talihsizlik geçen hafta Başkan Yıldırım'ın, Eroğlu'yla ilgili istem dışı yaptığı açıklamalardı.   Evet yabancı oyuncu çalıştırmadı belki ama adı geçen çok hocadan tercümansız iletişim kurabilecek iyi bir yabancı dili var.
 
Geç de olsa doğru alınmış bu kararı şimdi bizlerin desteklemesi gerekiyor.
Selametle kalınız...