• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.512 %-2.32
  • ETHERIUM 3.122 %-0.49
15°

Ilkadım Haberleri

ilkadım haberleri ve güncel ilkadım gelişmeleri, ilkadım ile ilgili tüm video, ilkadım fotoğrafları ve ilkadım haberleri Samsun Haber, Son Dakika Samsun Haberleri - Samsun Gazetesi sitemizde


Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sağlık çalışanı iki kadın, evlerine çağırdıkları şahsı 'darp ve gasp' ettikleri...

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında kamyonun çarptığı yaya yaralandı

Samsun

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Bu gücü İlkadım’a hizmet olarak döndüreceğiz” dedi.

Spor

Soğuksuspor Kulübü yönetimi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Spor

İlkadım Belediye sporcuları, Türkiye Muaythai Şampiyonası'nda önemli başarılar elde etti

Samsun

Samsun'un İlkadım ve Canik ilçelerinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen müstehcenlik operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı yaya yaralandı.

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda bir iş yerinde 2 bin 620 sahte bandrollü makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi Gebi Caddesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Samsun

Samsun İlkadım'da polis tarafından uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi gözaltına alındı

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Aşiyan Sokak'ta kaybolan 75 yaşındaki alzheimer hastası Ünzile Çetinkaya'dan haber alınamıyor.

Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde araçta zulalanmış uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.