İLKADIM BELEDİYESPOR ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATTI

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda, İlkadım Belediyespor sporcuları önemli başarılara imza attı.

“İLKADIM SPOR AKADEMİSİ PROJEMİZLE TÜRK SPORUNA YENİ YETENEKLER KAZANDIRACAĞIZ”

Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım Spor Akademisi” projemizle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor salonlarına çekmek adına Türk sporuna yeni yetenekler kazandıracağız” dedi.

16-24 Nisan tarihleri arasında Kemer Belediyesi Göynük Spor Salonu'nda düzenlenen 1000’e yakın sporcunun katılım sağladığı 90 hakemin gözetiminde yapılan Türkiye Muay-Thai Şampiyonası çekişmeli ve heyecan dolu geçti. Şampiyonaya 13 sporcu ile katılım sağlayan İlkadım Belediyesi Spor Kulübü takımı; Cengiz Avcu ile 1 Gümüş, Olcay Batmaz, Ömer Faruk Elmas, Aybar Doğan ile 3 Bronz madalya ile kürsüye çıktı.

“SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Muay-Thai branşında başarı elde sporcularımızı aldıkları başarılardan dolayı tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlçemizin ve şehrimizin tanıtımında sporun ve sporcuların katkısı çok. Gençlerimizin aldıkları bu başarı bizleri memnun etti. Sporcu kardeşlerimiz her geçen yıl başarılarına yenilerini ekleyerek kariyerlerini zirveye taşıyacaklarına inancımız tam. Biz daima sporcularımızın yanındayız. Destek olmaya onların yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca sporcularımızın üzerinde emeği çok olan ailelerini ve hocalarını da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Terme derbisinde beklenmedik gelişme! Terme derbisinde beklenmedik gelişme!

ÜÇÜNCÜLÜK ELDE ETTİ

Şampiyonada, Cengiz Avcu 2., Olcay Batmaz,Ömer Faruk Elmas ve  Aybar Doğan üçüncülük elde etti.

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ TEBRİK ETTİ

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz sporcuları tebrik ederek, "16-24 Nisan tarihleri arasında Türkiye Muaythai Şampiyonası'na katılım sağlayarak derece yapan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.