Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe başkanı Ersin Kasap ve Cumhur İttifakı Teşkilatlarıyla birlikte Kazım Karabekir Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  İhsan Kurnaz Kazım Karabekir Mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek İlkadım’da hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. 

Şampiyonada Samsun'u temsil edecekler! Şampiyonada Samsun'u temsil edecekler!

"BU ŞANS BEŞ YIL DA BİR GELİR"

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, 31 Mart'tan sonra İlkadım'ın altın çağını yaşayacağını belirterek; “Beş yıl boyunca İlkadım hizmete ve projelere doyacak. Artık İlkadım kaybetmeyecek. Kaybedenler basiretsiz ve beceriksizce İlkadım’ı yönetenler olacak. İlkadım’ı AK Parti’nin güçlü teşkilat yapısına ve milletvekillerine güvenle teslim ederek AK Parti ve Cumhur İttifakı kadrolarının neler yapacağını görün.

"İLKADIM İÇİN YENİ BİR ÇAĞ AÇALIM"

Biz size Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teminatıyla oy istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın derdi İlkadım, derdi Samsun ve derdi Türkiye… Gelin hep birlikte İlkadım için yeni bir çağ açalım. Gelin çağ açıp çağ kapayalım ve gelin İlkadım’ı yeniçağa taşıyalım.  İlkadım’ın eski günlerinin üzerine bir sünger çekelim. Kötü günlerimiz geride kalsın. İlkadım’ın gelecek beş yılını proje yılları olarak ilan edelim.” diye konuştu.

Bu haber ajans tarafında hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.