ÜSTÜNLÜK SAMSUNSPOR'DA

Samsunspor ile Erzurumspor Futbol Kulübü bu zamana kadar resmi maçlarda 4 kez birbirlerine rakip oldular. Söz konusu müsabakalarda Samsunspor sahadan 2 maçta galibiyetle ayrılırken, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Erzurum’da oynanan 2 karşılaşmada Karadeniz temsilcisi 1 kez kazanırken, iki takım arasında oynanan 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsunspor, bu zamana kadar oynadığı maçlarda Erzurumspor filelerine 4 gol gönderdi. Erzurum temsilcisi ise Samsunspor filelerini 2 kez havalandırdı.

2 HAFTADA 4 PUAN

Erzurumspor FK, 2 haftası geride kalan ligde Pendikspor ve Göztepe ile berabere kalarak ilk 2 haftayı 2 puanla tamamladı. Samsunspor ise Altay’ı 2-0 yenip, Eyüpspor ile 1-1 berabere kalarak ilk 2 haftada 4 puan topladı.

samsunspor-1-1

ERZURUMSPOR - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

27 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Emre Kargın, Hüsnü Çelimli ve Gökmen Baltacı hakem üçlüsü yönetecek.

maç samsunspor

ERZURUMSPOR - SAMSUNSPOR MAÇI CANLI YAYINLACAK MI?

Erzurumspor FK-Samsunspor karşılaşması TRT Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

topbaşı samsunspor

SAMSUNSPOR'UN KAFİLESİNDE O İSİMLER YOK

Öte yandan Kırmızı Beyazlıların Erzurumspor FK maçının kafilesinde ise, Yusuf Emre Çift, Berk Taşkın, Ali Ülgen, Polat Yaldır, Ali Taha Demir ve Cihan Kahraman yer almadı.

Lisansları çıkartılmayan Portekizli futbolcu Tomane, Fildişi Sahilli Ismael Diomande ve Arnavut futbolcu Eraldo Çinari ise Erzurumspor maçı kadrosunda bulunmuyor.

KADRODA YER ALMALARI BEKLENİYOR

Sakat ve cezalısı bulunmayan kırmızı-beyazlı ekipte yeni transfer Douglas Tanque'ın ilk kez kadroda yer alması bekleniyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.