Yüksek enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Sene başında emekli maaşlarına yapılan yüzde 49,25 zam ile birlikte en düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu.

Emeklilere verilen zam yetersiz kalırken zamlı maaş aylar içerisinde mum gibi eridi. Yüksek enflasyonun beraberinde getirdiği hayat pahalığı en çok emekli ve asgari ücretliyi etkiledi.

Hükümetten emekliler için adım atılması beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz aylarda kamu bankalarının promosyon ücretlerinin yükselttiğini duyurmuştu.

Bunun üzerine diğer özel bankalarda harekete geçerek promosyon ücretlerini artırmaya karar verdi. Emeklileri kendisine çekmek isteyen bankalar arasında rekabet oluşurken promosyon ücretleri art arda artırıldı.

Piyasada en yüksek promosyon veren bankalardan olan Yapı Kredi’de Mayıs promosyon tablosunu güncelledi. Banka emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan vatandaşlara 18 bin TL promosyon veriyor.

Bu kapsamda verilen promosyonun yanında emeklilere özel ödüller de kampanyaya dahil edildi. Toplamda maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan emeklilere 18 bin TL promosyon verilecek.

Bankanın resmi internet sitesinde kampanyanın 31 Mayıs’a kadar süreceği belirtildi. Öte yandan verilen promosyonun yanı sıra Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacak.

Yapı Kredi’nin emeklilere sunduğu promosyon tutarları ise şu şekilde;

kamu son haber

Emekli Kart detayları belli oldu! Kimler alabilecek? Emekli Kart detayları belli oldu! Kimler alabilecek?

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.