Bir dizi ziyaret ve programa katılmak için Samsun'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Samsun, 1919'da ve 19 Mayıs'ta yaşattığı o heyecanı inşallah 14 Mayıs'ta 6'lı masayı bertaraf ederek, Cumhurbaşkanımızla Türkiye yüzyılına yürüyecek" dedi.

ÖNEMLİ ZAMANLARIN ŞEHRİ

Kanal S'nin Yayın Koordinatörü Said Çetintaş'a konuşan ve Samsun'un önemli zamanların şehri olduğunu kaydeden Oktay, "Biz, Samsun'u seviyoruz, Samsun'da bizi seviyor. Cumhurbaşkanımızla Samsunumuz arasında bir gönül bağı var. Samsun Cumhurbaşkanımızın gözbebeğidir. Bunu ifade de eder. Biz bugün Cumhurbaşkanımızın gözbebeği olan, Türkiye'nin gözbebeği olan Samsundayız. Samsunlularla ve Samsunlu kardeşlerimizle kucaklaşalım ve bir kez daha hasret giderelim istedik. Her fırsatta Samsun'a zaten geliyoruz. Bunu sadece ben olarak kastetmiyorum. Bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız ve tüm parti teşkilatımız olarak Samsundayız. Samsun'un her ihtiyacı ile de yakından ilgileniyoruz" diye konuştu.

SAMSUN DİMDİK AYAKTA

Samsun'un 14 Mayıs'ta 6'lı masayı bertaraf ederek yeniden ayağa kalkacağını dile getiren Oktay şunları söyledi: "Türkiye Yüzyılına gidiyoruz. 2023 son derece önemli bir yıl. Samsun önemli zamanların şehridir. Samsun 1919'da ve 19 Mayıs'ta yaşattığı o heyecanı inşallah 14 Mayıs'ta 6'lı masayı bertaraf ederek Cumhurbaşkanımızla Türkiye yüzyılına yürüyecek. Bir kez daha o Samsun yeniden ayağa kalkacak. Bizim bugün burada gördüğümüz Samsun'un dimdik ayakta olduğudur. Bunu müşahede ettik ve mutlu olduk. Samsun çok net görüyor. 6'lı masa diye ve Türkiye'nin idaresinde söz sahibi olmak isteyenlerin kendilerini dahi yönetemeyecek kadar söz sahibi olamayacakları bir masa ve tamamen bir mandacı zihniyette ve Samsun'a asla yakışmayacağı ve Samsun'un bunu asla kabul etmeyeceğini buradan çok net bir şekilde ifade ettiler. Ben bunu Samsun'dan bütün Türkiye'ye haykırmak isterim. Biz Samsunluları seviyoruz ve tüm Samsunlulara bir kez daha yürekten sevgi ve saygılarımı iletiyorum." 

Haber Kaynak: Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.