Artan enflasyon ve peş peşe gelen zamlara kış aylarında bir de yüksek faturalar eklenince vatandaşın beli iyice büküldü. Havaların soğumasıyla birlikte ısınmak için doğal gaz kullanan vatandaş, evlerine gelen faturalarla mücadele ediyor. Ay sonunu zor getiren ve ekonomik sıkıntı çeken milyonlarca kişi yüksek gelen doğal gaz faturalarını nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünüyor. Doğal gaz faturasını ödemekte zorlananları rahatlatacak adım atıldı.

DOĞAL GAZ FATURASI ÖDEYENLER DİKKAT

Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar doğal gaz faturasını düşürmenin yollarını arıyor. Evlerinin daha sıcak olmasını isteyen doğalgaz kullanıcıları yüksek fatura derdine çare aramaya başladı.

Uzman isim açıkladı: Gram altın 3 bin lira olacak Uzman isim açıkladı: Gram altın 3 bin lira olacak

Hem evinizin ısınacağı hem de cebinizin yanmayacağı bir kış geçirebilmek için yeni kampanya başlatıldı. Doğal gaz ödemesi yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli açıklama yapıldı. Bundan sonra fatura öderken artık o işlemden ücret alınmayacak.

Kuveyt Türk Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın detaylarını duyurdu. Kuveyt Türk Bankası, ücretsiz olacak işlemi açıkladı.

ÜCRETSİZ OLACAK

Kuveyt Türk Bankası, doğal gaz ödemekte zorlanan için ücretsiz 3 taksit imkanı verdi. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada Kuveyt Türk Mobil, Kuveyt Türk İnternet Şube, Kuveyt Türk Şubeleri, İgdaş İnternet Sitesi ve İgdaş Vezneleri’nde yapılacak ödemeler bundan sonra ücretsiz 3 taksite bölünecek.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Doğal gaz faturasında minimum 100 TL, maksimum 7 bin 500 TL tutarındaki işlemlerde geçerli olacağı belirtilen kampanyaya katılmak için banka müşterilerinin ödeme yapmadan önce “ONAY IGDAS” yazıp 2848’e SMS göndermesi gerekiyor.

Bir kez katılım sağlandıktan sonra her ay otomatik çıkış yapılana kadar yapılan tüm işlemler 3 taksite bölünecek. Kampanyadan çıkmak için ise “IPTAL IGDAS” yazıp 2848’e SMS gönderilecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.