Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde depremzede vatandaşlar için yürütülen çalışmaların konuşulduğu Afet Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı'na başkanlık etti.

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Samsun Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Asrın felaketinin üzerinden geçen süreçte Kahramanmaraş'ın merkez ilçesi Dulkadiroğlu'nda depremzede vatandaşlarımız için devlet-millet el ele yürütülen çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapılarak, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda bundan sonra yapılacak olan çalışmaların görüşüldüğü Afet Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı, Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi."

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Dağlı ayrıca, Kahramanmaraş'ın 7 ayrı bölgesinde günlük 12 bin depremzedeye yemek ulaştıran ve kurmuş olduğu çadırlarla kuru gıdadan giyime, sobadan temizlik ürünleri ve hayvan yemine kadar bir çok ihtiyaç malzemesini vatandaşlara ulaştıran İnsan Vakfı'nın Onikişubat ilçesindeki koordinasyon merkezini de ziyaret etti. Vakfın İl Koordinatörü Orhan Demiral'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Dağlı, vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.