Büyükşehir doğal afetlere önlem için komisyon kurdu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, deprem başta olmak üzere Denizli’nin doğal afetlerden korunması amacıyla Deprem ve Doğal Afet Komisyonu kurulduğunu açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, deprem başta olmak üzere Denizli’nin doğal afetlerden korunması amacıyla Deprem ve Doğal Afet Komisyonu kurulduğunu açıkladı.
4 grup başkanvekilinden, deprem ve doğal afet komisyonu önergesi
Denizli’nin deprem bölgesi içerisinde olduğu gerçeğinden hareketle bu komisyonun kurulmasının büyük önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Biliyorsunuz ülkemizde zaman zaman sıkıntı olan ve acı ile bizleri üzüntüye boğan deprem ve doğal afetler yaşanıyor. Bu noktada en son İzmir’de deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. Bununla ilgili 4 grup başkanvekilimiz deprem ve doğal afet komisyonu kurulması noktasında önergesini sundu. Allah’ım bizi, ülkemizi, dünyamızı deprem ve afetlerin tekrarından korusun” diye konuştu.
Yapılan oylamanın ardından Deprem ve Doğal Afet Komisyonu üyeliklerine, Hüseyin Kaya, Gökhan Akbulut, Metin Kocabatmaz, Ahmet Kurun, Birsen Çelik, Server Munis ve Özkan Yeniay seçildi.