CHP Canik Belediye Başkan Adayı Özler Yılmaz, ilçenin çok basit sorunlarının çözülmediğini belirterek, "Canikli kendini unutulmuş hissediyor. Canikliler, yöneticilerden kimseyi görmemiş" dedi. 

HAKKINI ALAMIYOR

Yılmaz, Kanal S'de Sevtap Sağlam'ın sunduğu Günaydın Samsun programının konuğu oldu. Canik'in ticaretin merkezi olduğunu kaydeden Yılmaz, "Canik ticaretin merkezi ama Samsun'un en köşesinde kalmış, ulaşımı olmayan, insanların bir yere gidemediği bir ilçe. Canik'e gidip gezelim diyen birini gördünüz mü? Canikli Canik'ten memnun değil. Kafa dinleyecek bir ortam yok. Canik hakkını alamıyor. Canik'in merkezinde Cengiz Topel Caddesi'nde telefon çekmiyor. En gelişen yerlerinden biri Hasköy. Hasköy'de yürüyüş yolu yok. 3 pazar kuruluyor, kapalı pazar yeri yok. Sokaklarda kurulan pazarlarda tuvalet yok. Bize gelen problemler çok basit. Canikli kendini unutulmuş hissediyor. Canikliler, yöneticilerden kimseyi görmemiş. Belediyeye gidip başkanla görüşemediklerini söylüyorlar" diye konuştu. 

İŞLENMESİ GEREKEN MADEN VAR

Samsun İlkadım'da bıçaklı saldırı Samsun İlkadım'da bıçaklı saldırı

Canik'te 5 adayın yarıştığını ve kazananın kendilerinin olacağına inandıklarını dile getiren Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz geldiğimizde isteyen istediği gibi bizi bulacak. Seçimden sonra başkanlar bir süre tebrik için gelen ziyaretçileri kabul eder. Biz bunu yapmayacağız. Biz teşekkür için vatandaşa gideceğiz. Canik'te işlenmesi gereken bir maden olduğunu düşünüyorum. Hem hizmet, hem söylem hem de kitlilere ulaşma bakımından. Kazanamasam da bir şeyleri değiştiririm diye çıktım yola. En erken yola çıkanlardan biri de biziz. Yaptığımız ziyaretlerde Canik halkının bir değişim istediğini gördük. 2 ayda insanların bakış açısını ve düşüncesini değiştirdik. Bugün geldiğimiz noktada ciddi şansımız var. 5 aday yarışıyoruz Canik'te. Ciddi bir bölünme var. Asıl onların kitlesinin birçoğunu da biz bölüyoruz farkında değiller. Canikli mert, gerektiğinde yanlıştan dönebilen insanlar. 5 adaylı yarıştan kazanan biz olacağız."

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.