Lider geldiğimiz Manisa deplasmanında kaçan penaltı, kaçan pozisyonlar, öne geçmemize rağmen üstünlüğü koruyamamak...
 
Maça iyi de başladık, 2. dakikada kazanılan penaltıyı gol yapsak, oyunun şekli değişecekti belki. İlk beş dakika rakibe top göstermedik. 
 
70 dakika oyuna hakim  olan bizdik. Attığımız golden sonra ancak Manisa FK üzerimize gelebildi. Öncesi ve oyunun son bölümleri, adeta rakibe deplasman yaşattık. Doğruya doğru ama beceriksizliğimiz de tavandı.
 
Şimdi yorumlara bakıyorum...
Liderliği kaldıramadık...
Oyun yok sadece kısır döngü...
Bu maç hocaya yazar gibi yorumlar... 
 
Yorumlarımızı yapıcı yapalım, bu takım sakat ve birçok eksikle Eyüpspor'un 9 puan gerisinden gelip liderliğe oturdu. Süper Lig kadrosu kurdu denilen Eyüpspor evinde senden 4 yedi, küme savaşı veren Malatya deplasmanında yine kaybetti ve şu an 4 mağlubiyeti var. 
 
Eyüpspor deplasmanında Hüseyin hocanın yaptığı yerinde değişikliklerin oyuna etkisi olduğunu söyleyip alkışladıysak, bu gün de yapılan değişikliklerde kafamıza takılanları sormak hakkımız dır.
 
Sakatlık dönüşü bir türlü göremediğimiz Celil Yüksel, bugün sahada adeta bizi on kişi oynattı. İlk oyuncu değişikliğinde 62. dakikada Cihan Kahraman, Ali Kaan‘ın değil Celil'in yerine oyuna alınmalıydı. Tomane'nin yerine Fofana'nın yanına Ahmet Sagat'ı sürse daha doğru olurdu. 
Bugün etkisiz olan Tanke'yi daha erken de oyundan alabileceği gibi, Laura'nın da daha fazla sahada kalması gerektiğini, yeni transfer Barış Alıcı'nın maçının bu maç olmadığını ( Maçın Gidiş Hattına Göre ) söylemenin de hakkımız  olduğunu düşünüyorum. Bunlar benim düşüncelerim... 
 
Hocanın eksiklerini eleştirelim ama hakaretvari yorumlar sadece zarar verir bize... 
 
Hüseyin Eroğlu ile bu takım o kadar eksiklere rağmen oynanan son 13 lig maçında mağlubiyet yüzü görmedi.
 
Şimdi hocamız da oyuncularımız da taraftarımız da geliniz cumartesi oynanacak Ç.Rizesor maçına odaklanalım.
 
Biz bu kadro ve bu hocayla şampiyon olacağız inşallah.
Şu an Samsun yol dönüşündeyiz. Diğer konu ve daha fazlasını yarın akşam Kanal S ekranlarında Taraftarın 5e5i'nde paylaşacağız. Şimdilik bu kadar...
 
Selametle kalınız...