Resim

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta Anneler Günü'nde iktidara yüklendi! İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta Anneler Günü'nde iktidara yüklendi!

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, büyük iftar çadırları ve görkemli iftar sofralarının aksine, esnafın daveti ile Uzun Çarşı'da iftarda esnafla bir araya geldi.  

Resim

Dündar'ın seçim kampanyası adeta bir halk hareketine dönerken, vatandaşlar, seçim kampanyasını Dündar ile birlikte yönetiyor. Uzun Çarşı esnaflarının kendi aralarında organize ettikleri iftar programına, esnafların daveti üzerine Bağımsız Aday Hüseyin Dündar’da katıldı. İftar programına katılan herkes ile yakından ilgilenen Dündar, esnaflarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Resim

İftar programında Kuran-ı Kerim tilaveti sonrasında ardından konuşan Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, göreve geldikleri takdir de geçmiş 15 yıllık dönemde olduğu gibi yeniden çok büyük hizmetler ve çalışmalar gerçekleştireceğini ifade etti. Program yapılan yemek duası sonrası çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Resim

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.