Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan adayı Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanmaya devam ediyor. Ali Fuat Başgil Mahallesi'nde vatandaşlara seslenen Dündar, "Çarşamba, Çarşambamız, Ali Fuat Başgil Mahallemiz hizmeti özledi" ifadelerini kullandı. 

"ÇARŞAMBA, DÜNDAR'I ÖZLEDİ"

Çarşamba'nın hizmeti özlediğini ifade eden Dündar, "Çarşamba, Çarşambamız, Ali Fuat Başgil Mahallemiz doğru belediyeciliği, çalışkan belediyeciliği, doğru, dürüst, adam gibi adam belediye başkanı Hüseyin Dündar'ı özledi ama az kaldı. 31 Mart'a az kaldı. Allah'ın izniyle bu akşam, buradaki heyecanınız, heyecanımız ile 31 Mart'tan sonra inşallah yeniden kolları sıvıyoruz, hizmete, çalışmaya başlıyoruz. Bu akşam Ali Fuat Başgil Mahallemiz'de bunu ilan etmek üzere geldik." dedi. 

"YENİ HİZMETLER EKLEMEYE GELİYORUZ"

5 yılda Çarşamba'nın hizmetsiz bırakıldığını vurgulayan Dündar, "Bizler 2004 yılında buraya geldiğimizde, Ayvacık yolundan, Ali Fuat Başgil Mahallemize doğru giriş yolumuz bundan fena değildi. Bizim 2019 yılında bıraktığımız Ali Fuat Başgil Mahallemiz ne hale gelmiş. Bu bölgeleri yeniden belediyecilik hizmetiyle, doğru çalışmalarla buluşturmak üzere tekrar geliyoruz inşallah. Burada bizim hizmetlerimiz var, bizim 20 yıllık hizmetlerimiz var, eserlerimiz var, hatıralarımız, dostuluklarımız var bunları canlandırmaya, yenilerini kazanmaya, yeni hizmetler eklemeye geliyoruz. Bulunduğumuz pazar yeri bizim eserlerimiz. Mahalledeki altyapı çalışmalarımız, parke yolla tanışması, yol çalışmaları, çocuk oyun alanlarımız, spor tesislerimiz, okullarımıza yeni derslik inşa edişimiz bunların hepsi sizin eski belediye başkanınız 15 yıl Çarşamba'ya hizmet etmiş, eser bırakmış, sizlerle dostluklar kurmuş eski belediye başkanınız Hüseyin Dündar'ın eserleridir. Bu akşam sizler bunun hatırasına bir vefa örneği göstererek eski belediye başkanınıza duyduğunuz güven ve itimadın bir sonucu olarak buraya toplandınız. Ben de sizin eski belediye başkanınız olarak, sizin güveninize layık olmaya adayım" şeklinde konuştu. 

"ÇARŞAMBALI HİZMETE SUSAMIŞ"

Çarşambalı 5 yılda artık hizmete susamış diyen Dündar, "Yaklaşık 50 gündür sahalardayız. Çarşamba eski belediye başkanını, 15 yıl Çarşamba'ya hizmet etmiş belediye başkanını göreve çağrıyorsa ben de varım dedim. Bu mesele bu kadar açık. Ali Fuat Başgil Mahallemize yeni eserler kazandırmak için ben de varım diyorum ve 50 gündür, Çarşambamızın en yukarki köyünden en aşağı mahallesine kadar 143 mahallede Çarşambalı 5 yılda artık hizmete susamış ve eski belediye başkanları Hüseyin Dündar'ı bekliyor. Bizler 15 yıl buralarda belediyecilik namına, altyapı, üstyapı namına, yol olarak, hizmet olarak ne yapıldıysa bunlar bizimle oldu. Buralarda haftasonu demeden, gece, gündüz demeden Çarşamba Belediyesi'nin imkanlarını buraya seferber ederek gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Ali Fuat Başgil Mahallemiz bir noktaya gelmiş, bir seviyeyi yakalamış ve bizimle bir güveni tesis etmiştir." dedi. 

"ÇARŞAMBA İNANIYOR"

Meselenin parti meselesi olmadığını ifade eden Dündar, "Böyle belediyecilik olmaz. Çarşambamızın 143 mahallesi 5 yılı boşa geçirdi, boşa harcadı. Sizin eski belediye başkanınız Hüseyin Dündar'ın açtığı yollar, projeleri doğru düzgün takip edilemedi, hesaplı kitaplı işler yapılamadı. Onun için siz beni çok iyi tanıyor, biliyorsunuz. Ben 2004 yılındaın bu yana sizin belediye başkanınızım. Bu iş parti meselesi, bağımsız aday meselesi değildir. Bu iş Çarşambamızın başına çalışkan, dürüst, gayretli belediye başkanımızı tekrar getirme meselesidir. Çarşamba buna inanıyor. 31 Mart'ta bunun kararını vereceğiz inşallah." ifadelerini kullandı. 

"BELEDİYENİN BÜTÇESİYLE HİZMET YAPACAĞIZ"

Samsun'da iş vaadiyle dolandırıcılık! Banka hesap bilgileri böyle çalındı Samsun'da iş vaadiyle dolandırıcılık! Banka hesap bilgileri böyle çalındı

Kendisiyle ilgili iftira atıldığını belirten Dündar, "Seçim dolayısıyla sizin kapınıza gelenler, 1 oy için yalan konuşanlar, dedikodu yapanlar, iftira üretenler şunları söylüyor; Hüseyin Dündar belediye başkanı seçildiği takdirde Çarşamba eskisi gibi hizmet alamaz. Niye? Bunun bir gerçekliği var mı? Hayır yok. Biz Çarşamba Belediyesi olarak eski belediye başkanınız olarak bu bölgeye yaptığımız bütün çalışmaları eskiden olduğumuz gibi belediyenin kaynakları, belediyenin bütçesiyle yapacağız. Bize başka bir kaynak gelmiyor. Bunları söyleyenler yalan söylüyor." dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.