TAMAMINI SAMSUNSPOR KAZANDI

Samsunspor ile Pendikspor daha önce 3 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalarının tamamını da Karadeniz temsilcisi Samsunspor kazandı. Daha önce oynanan karşılaşmaları Samsunspor 3-0, 2-0 ve 2-0’lık sonuçlarla kazanırken, Pendikspor ise Samsunspor karşısında gol sevinci yaşayamadı. Kırmızı-beyazlılar bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 6 gol gönderen Samsunspor, kendi kalesinde ise 5 gol gördü.

maç samsunspor-5

PENDİKSPOR 18 PUAN TOPLADI

Pendikspor, bu sezon ligde 9 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 18 puan topladı. Liderlik mücadelesi veren İstanbul temsilcisi rakip filelere 12 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 4 gol gördü. Kendi sahasında 3 maça çıkan Pendikspor temsilcisi bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 4 gol gönderen Pendikspor, kendi kalesinde ise 1 gol yedi.

AW746139_01

PENDİKSPOR-SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

29 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Pendik Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Oğuzhan Çakır, Baran Eraslan ve Mehmet Ali Akkor hakem üçlüsü yönetecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.