SAMSUNSPOR'UN 57. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Samsunlu siyasiler, belediye başkanları ve spor insanları Samsunspor'un 57. yıl dönümünü kutladı.

"BAŞARILI NİCE YILLARA" 

AK Parti Samsun Milletvekili ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Orhan Kırcalı: Mazisi nice başarılarla dolu, şehrimizin sevdası Samsunspor’umuzun 57. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim. 

"KUTLU OLSUN"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: Renklerine gönül verdiğimiz, şehrimizin gururu Samsunspor Kulübümüzün kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

"İYİ Kİ DOĞDUN" 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci: İyi ki doğdun günüme güneşten önce doğan sevdam. İyi ki doğdun Samsunspor'um. 

"ŞEHRİMİZİN MARKASI"

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Şehrimizin markası gururumuz birlikte sevinip birlikte üzüldüğümüz renklerine ve şanlı armasına gönül verdiğimiz sevdamız 
Samsunspor Kulübümüzün kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç: Geçmişten bugüne Samsunspor'un başarısı için ter döken tüm sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve takımımızı bir an olsun yalnız bırakmayan Samsunspor taraftarlarına bu vesileyle gönülden teşekkür ediyorum. Şehrimizin markası Samsunsporumuzun ve Samsunspor sevdalısı taraftarlarımızın 57. kuruluş yıl dönümünü kutluyor yeni sezonda başarılar diliyorum. 

"EN ÇOK BİZE YAKIŞACAK" 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: Kırmızı beyaza, mücadele başarıya, Atatürklü arma onun mirasını taşıyan formaya nasıl yakışıyorsa, Cumhuriyetin 100. Yılında da şampiyonluk en çok bize yakışacak. 

"DAHA BİR ÇOK BAŞARILARA" 

TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven: Tarihinde bir çok başarıya imza atmış, Samsunsporumuzun 57. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, daha nice başarı dolu 57 yılları yaşaması dilerim.  

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN