Spor Toto 1. Ligde MKE Ankaragücü-Yılport Samsunspor ile karşılaşıyor. Ankaragücü-Yılport Samsunspor maçının heyecanı dakika dakika canlı anlatım ile Samsun Medya Grubuna bağlı Samsun Gazetesinde olacak.

Yılport Samsunspor Play-Off için son kozunu Ankaragücü karşısında oynayacak. Samsunspor bu maçı kazanması halinde Play-Off umudunu sürdürecek. Ligde lider olan MKE Ankaragücü ise şampiyonluk için oynuyor.

Kırmızı - Beyazlılar, Ankaragücü ile 72. randevusuna çıkacak. İki takım daha önce 71 kez birbirine rakip oldu. Bu karşılaşmaların 30'unu Samsunspor kazanırken, 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ankaragücü ise 20 kez galibiyet aldı. Bu sezon Kırmızı Beyazlılar, 46 puanla 7. sırada yer aldı. Ankaragücü ise, 66 puan ile 1'inci sırada bulunuyor.

MAÇ BAŞLADI
4. Dakikada Samsunspor'un savunmasında Melih Altıkulaç, kaleye doğru yapılan riskli pozisyonda topu dışarı atarak kurtardı

7. dakika maç tempolu başladı. Samsunspor faul atışı kullanacak. Topun başında Savicevıç var, Savıceviç'in vuruşu rakip takımdan kornere gitti.

8. dakikada Samsunspor'un korner vuruşu auta gitti

18. dakikada Samsunspor'da Hasan Kılıç sakatlığından dolayı dışarı alındı. Hasan'ın yerine Berk Taşkın sahada yerini aldı.

Yılport Samsunspor'da Melih Altıkulaç yerini Soner Gönül'e verdi. 

22. Dakikada Samsunspor'da sağ kanattan son çizgiye inen Ali Ülgen'in yerden ceza sahasına çıkardığı topa Tomane vurdu. Top savunmadan geri döndü. 

27. Dakikada Samsunsporlu oyuncu Cihan Kahraman'ın ceza sahası çizgisi üzerinden vuruşunu rakip kaleci Bahadır çıkarttı

37. Dakikada Ankaragücü'nde sol kanattan hücum çıkan İshak'ın yerden ceza sahasına gönderdiği top Samsunspor savunmasında kaldı 

38. Dakikada Samsunsporlu oyuncu Fofna ceza sahasının gerisinden kullandığı şut rakip kalenin az farkla alt taraftarından dışar çıktı 

İLK YARI GOLSÜZ SONA ERDİ

Karşılaşmaya 2 dakikalık uzatma verildi  

İkinci yarıda da gol olmadı. Maç golsüz sona erdi
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.