Kurnaz İlkadım Kadamut Mahallesinde mahalle sakinleriyle birlikte yaptığı kahvaltıda mevcut İlkadım Belediyesi’nin her mahalleye eşit hizmet götüremediğini ifade etti. Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım’da taraflı tarafsız her kesimin belediye çalışmalarından memnun olmadığını müşahade ettiklerini de belirterek, “Bir belediye asli vazifelerini dahi yerine getirmekte başarısız oluyorsa durum artık çok ciddi bir boyuta gelmiş demektir. İlkadım’da temizlik sorunu var, yol sorunu var, özellikle geceleri aydınlatmaya bağlı güvenlik sorunu var. Bütün bunlar İlkadım’ın yerel yönetim hizmetleri noktasında doğru yönetilemediğini gösteriyor” diye konuştu.

"HIZLA MÜDAHALE EDECEĞİZ"

Göreve gelir gelmez İlkadım’ın kronikleşmiş sorunlarına odaklanmayı hedeflediklerini kaydeden İhsan Kurnaz, “Görüyoruz ki, en kronik sorunumuz asli belediye vazifelerini yerine getirememek. Bu bizim kabul edebileceğimiz bir durum değil.

Hızla müdahale edeceğiz. Hızla bu sorunu çözeceğiz. İlkadımlı bu muameleyi hak etmiyor.

Biz de bu konuda mazeret ya da zaafiyet kabul etmiyoruz. Bu en temel belediyecilik vazifesi. Bu konu aslında belediyenin doğru yönetilemediğinin de işareti aynı zamanda. İlkadım yerel yönetim hizmetleri noktasında doğru yönetilemiyor. Maalesef durum bu” ifadelerini kullandı.

Başkan Türkel’den polislere kutlama Başkan Türkel’den polislere kutlama

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.