Cumhur İttifakı AK Parti Atakum 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı İç Mimar Resul Akyüz'ün 500'e yakın iş insanını bir araya getirdiği kahvaltı programına Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler de katıldı.

6 Şubat'ın kahramanı olmuştu! Samsun'da hayatını kaybeden itfaiyeci Kürşat Aydın son yolculuğuna uğurlandı 6 Şubat'ın kahramanı olmuştu! Samsun'da hayatını kaybeden itfaiyeci Kürşat Aydın son yolculuğuna uğurlandı

"SÜREÇ KISALACAK"

İş insanları, Atakum'da yaşanan sorunları Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş'a iletti. Bu doğrultuda Özlem Maraş, seçildikleri takdirde iş insanlarının sorunlarını çözmek adına alacağı tedbirler hakkında toplantıya katılanları bilgilendirdi. Sektörün içinden gelen bir insan olarak ortaya konan değerlendirmelere vakıf olduğunu belirten Özlem Maraş, inşaat sektöründe uzadukça uzayan ve 9 aya kadar varan ruhsat ve iskan alma süreçlerini kısaltacaklarını kaydetti.

3 AY MÜJDESİ

Maraş, sorunları bildiğini belirterek, "Aynı süreçleri yaşamış bir kardeşiniz olarak, bu sorunların tümünü çözme iradesi göstereceğimizi bilmenizi isterim. Özellikle bu 9 aya varan ruhsat ve iskan alma süreçlerine göreve gelir gelmez müdahale edeceğiz. En geç 3 ay içerisinde tamamlanacak süreçleri planlayacak ve hayata geçrieceğiz. Bunun müjdesini buradan size veriyorum.Sizlerin oluşturduğu katma değerin Atakum'a yansımalarını önemsiyorum. İnşallah 1 Nisan itibariyle, bu son derece önemli katma değerin Atakum'a daha da katlanarak yansıtılması için elimizden geleni yapacağız. Ve çok kısa süre içerisinde, Atakum'un var olan potansiyelini daha da yukarılara çıkaracak, Atakum'u şahlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.