Yapılan son değerlendirmelere göre: Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kastamonu, Sinop ve Çorum çevrelerinin aralıklı olmak üzere, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde ise Tokat ve Amasya ile Ordu'nun güney ve Samsun'un güney ve batı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Bölgenin kuzey kesimlerinde 1 ila 3 derece, Amasya ve Tokat çevrelerinde ise 4 ila 6 derece artması bekleniyor.

8 Mayıs Çarşamba Samsun hava durumu 8 Mayıs Çarşamba Samsun hava durumu

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatılı, öğleden sonra iç kesimlerde doğu ve güneydoğulu, kıyı kesimlerde ise zaman zaman kuzeybatılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.