Yapılan son değerlendirmelere göre: Bölge genelinde havanın çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği, yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde kıyı kesimlerde yerel olarak kuvvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmemektedir.

RÜZGAR: Batı ve kuzeybatıdan hafif ve orta kuvvette, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi beklenmektedir.

UYARILAR

DENİZ UYARISI: Doğu Karadeniz'in batısında (Sinop-Ordu arası) rüzgarın öğle saatlerinden sonra batı ve kuzey batı, zaman zaman güney batı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Cumartesi (23.03.2024) günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI: Bölgemizin iç kesimlerinde hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden, başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

Samsun'da gök gürültülü sağanak alarmı! Meteoroloji tarihi açıkladı: 3 gün sürecek Samsun'da gök gürültülü sağanak alarmı! Meteoroloji tarihi açıkladı: 3 gün sürecek

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.