AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, Selçuklu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 90 yılda yapılanın daha fazlasını 12 yılda yaptıklarını ifade etti. Milletten aldıkları yetkiyi en iyi şekilde kullandıklarını dile getiren Şahin, "Milletimizden aldığımız yetkiyi, en iyi şekilde sizlerin hizmetine sunmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Sizlerin ve sizden sonraki nesillerimizin rahat etmesi için elimizden geldiğince aldığımız oyların hakkını vermeye çalıştık" dedi.
’İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün’ hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye, 13 yılda ne kadar büyüdüyse, inşallah bundan sonraki süreç içerisinde de kat ve kat büyüyecek. Ama bu ülkede hem dışarıyla bağlantısı olanlar hem de içeriye müdahale eden dışarıdaki insanlarla, buradaki yerli işbirlikçiler, bu ülkedeki istikrarın sürmemesini amaç ediniyorlar. Ama onlar ne derse desin almış olduğumuz yetkiyi, sizler için zirveye taşımak zorundayız."
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise, AK Parti hareketinin bir bağımsızlık hareketi olduğunu ifade ederek, AK Parti’nin amacının memleketin tapusunu millete vermek olduğunu belirtti.
Yaşar, AK Parti’nin bütün engellemelere karşı hem özgürleştiren, millete şahsiyetli, başı dik ve onurlu hayat sunduğunu hem de yoksulları doyurduğunu, hastaları tedavi ettiren, memleketin her türlü ihtiyacını karşılayan bir yapıda olduğunu kaydetti.
Yaşar, AK Parti’nin milletin desteğiyle hizmetlerini yaptığını ifade ederek, "AK Parti, millet hareketidir. Biz, her şey normalleşsin diyoruz" dedi.