AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, milletvekilliği aday adaylığı için partisine müracaatta bulundu.
AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, milletvekilliği aday adaylığı müracaat formunu AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ve Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy’a teslim etti. Parti binasında yoğun bir kalabalığın katıldığı adaylık müracaatında konuşan Seyfettin Bilen, tüm adaylar gibi Abdurrahman Dimez’e de başarılar diledi.
Seyfettin Bilen yaptığı konuşmada, “Allah hayırlı uğurlu etsin. Partiye emek vermiş, bu partinin emektarı olan ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de ‘Büyük Türkiye Yürüyüşünün’ AK Parti hareketinin ‘Yeni Türkiye’ sürecinin mimarı olmak istiyorum diyerek aday oldu. Zaten yıllardan beri bu partide görev almış ve aileden birisi. İnşallah hepimiz için, kendisi için, ailesi için, partimiz için hayırlara vesile olur. Ben inanıyorum ki diğer aday arkadaşlar gibi ehil bir kişidir. Bu duyguyla tüm aday adaylara yaklaşımımız aynıdır. 2015 seçimlerinin hem milletimiz için hem de ülkemiz için yeni bir dönemin inşanın eşiği olacak. Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.
Abdurrahman Dimez ise konuşmasında, “Bu kürsüden konuşmaya alışkınım ama şimdiye kadar hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Buraya kadar gelip beni onurlandıran ve mutlu eden herkesi saygı ve hürmetle selamlıyorum. AK Parti bizim için bir sevdadır. Gönlümüze, yüreğimize yanan bir kor ateşidir. Bu güne kadar koştuk, bundan sonrada inşallah koşacağız. Bu partide 1020 nolu sandıkta sandık müşahitliği yaptım. Cenabı Allah nasip etti 2 dönem belediye meclis üyeliği yaptım; 2 yıl merkez ilçe başkanlığı yaptım. Bu sevda bu hizmet bizleri bu noktaya getirdi. İnşallah Haziran ayındaki seçimlerde nasip olursa bayrağa devralmaya niyetimiz var. Cenabı Allah nasip ederse, halkımız teveccüh ederse görevde elimizden geldiği kadar çalışırız. Nasipte yoksa da elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar bu davaya hizmet edeceğiz. AK Parti’ye ne kadar sevdalansak azdır. Hayırlı girdiğimiz bu yoldan, hayırla çıkmayı ümit ediyorum” dedi.