Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü M. Cihan Başer geçtiğimiz günlerde Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek okul bahçesinde yapılacak düzenlemeler için yardım istemişti. Durumu yerinde incelemek isteyen Başkan Özakcan yanına Başkan Yardımcıları Cengiz Sune, O. Derya Tıkır, Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş’ı da alarak okulu ziyaret etti. Özakcan, Okul Müdürü M. Cihan Başer ve öğretmenler ile birlikte okul bahçesinde incelemelerde bulunarak yapılması istenilen düzenlemeleri Başer’den dinledi. Göreve geldiği günden itibaren eğitim kurumlarına desteğini esirgemeyen Başkan Özakcan, gereken düzenlemelerin yapılması için talimat verdi.
"OKULLAR BAŞTACIMIZDIR"
Eğitim kurumlarının geleceğin şekillenmesinde çok önemli bir yeri olduklarını söyleyen T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Bir ülkenin ilerlemesi ve kalkınması, eğitim alanındaki başarısına bağlıdır. Toplum yaşamı hızla değişmekte, bilim ve teknoloji sürekli gelişmektedir. Bu nedenle insanların eğitimi daha da önem kazanmaktadır. Okul, bize yaşamımızda gerekli olan bilgi, beceri, iyi alışkanlık ve davranışları kazandırır. Ailemize ve topluma yararlı bireyler olmamızı sağlar. Kendi ulusumuzla birlikte diğer ulusları da sevmeyi öğretir. Kısacası okullar bizim baş tacımızdır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar eğitim kurumlarına elimizden geldiğince destek veriyoruz. Birçok okulun boya badana işleri, tadilat işleri, bahçe düzenlemelerini yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nin bahçesindeki ihtiyaçlara da elimizden geldiği ölçüde karşılık vererek gerekli işler en kısa zamanda başlatılacaktır" dedi.
ÖZAKCAN YEMEK SIRASINA GİRDİ
Bahçedeki incelemenin ardından okul yöneticileri ve öğretmenlerinin yemek davetini geri çevirmeyen Başkan Özakcan, öğrencilerle birlikte okul yemekhanesinde yemek yedi. Özakcan, öğrenciler gibi sıraya girerek aşçıdan yemeğini kendisi aldı.