Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.
Adıyaman’da bir otel salonunda gerçekleştirilen Sağlık-Sen Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısına Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, ilçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Burada açış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, “Sağlık-Sen olarak kurulduğumuz günden bu yana, sadece kendimizi ilgilendiren değil, aynı zamanda bütün toplumu ilgilendiren, bütün toplumun ortak sorunlarına da eğildik. Gün geldi Filistin’de, Arakanda, Kobani’de katledilen dünya mazlumlarının sesi olduk. Gün geldi, darbe girişimlerine, antidemokratik çağdışı uygulamalara karşı meydanlara indik. Gün geldi, başörtüsüne özgürlük isteyen bacılarımız için 12 milyon 300 bin imza toplayarak başörtüsüne özgürlüğün önünü açtık. Gün geldi hakkın ve emeğin hesabını sizlerle beraber sorduk. Bizler dünya mazlumlarının sesiyiz, bizler kimsesizlerin kimiyiz, bizler halkın ve adaletin savunucularıyız, bizler çalışanların sesi ve sözüyüz, biz biriz, biz beraberiz, çünkü biz hep beraber Sağlık-Sen’iz ve büyük bir aileyiz. Bu bağlamda ben sizlerle birlikte olmaktan, bu güzel, bu onurlu davanın bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu, onur duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.
Genişletilmiş İl Divan Toplantısında 2015 yılı hedeflerinin üzerinde durularak temsilcilerin görüş ve önerileri dikkate alınıp değerlendirildi.