PTT 1. Lig’in 27. haftasında Albimo Alanyaspor, sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Zor bir maç oynadık. İki takım da kazanabilirdi. Zor gol attık, kolay gol yedik. Yolumuza devam ediyoruz. Kazandığımız veya kaybettiğimiz bir şey yok. 7 maç daha var. Bu 7 maçta en iyi mücadeleyi vermek istiyoruz" dedi.
Kayserispor’un iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu dile getiren Kalpar, "Bunu da lider durumda bulunmakla gösteriyorlar. Oyuncuların analizini yaptığımızda da iyi takım olduğunu gösteriyor. Kabul etmek gerekir ki böyle bir takıma karşı biz de iyi oynadık. Maçta 1-0 galip duruma geldikten sonra 2. golü de bulabilirdik. Maalesef olmadı ve 1-1 berabere bitti. Oyuncuları ve iki takımı da kutlarım" diye konuştu.
Rakip takımın sert futbolunun kurallar çerçevesinde kaldığına işaret eden Kalpar, "Her iki takım oyuncularının centilmence mücadele etiğini düşünüyorum. İyi bir maç oldu. Sakatlığı nedeniyle Emre Akbaba’dan yoksun oynamamız bizim için kötü oldu ama bunu bahane etmiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaptık" ifadelerini kullandı.
KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise güzel bir mücadele olduğunu ve puanların paylaşıldığını ifade ederek, "Her iki takım da sahada puanları almak için centilmence mücadele etti. Bir puan aldık ve evimize dönüyoruz. Bundan sonraki müsabakalarımıza aynı ciddiyetle hazırlanarak galip gelmek için savaşacağız" dedi.