AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, Gençlik Merkezi ve Engelliler Merkezi’ni ziyaret ederek, çocuklarla aynı sırayı paylaştı. Muhalefet partilerini meydanlarda göremediklerini dile getiren Uçma, “Siyasetin tek gıdası milletin teveccühüdür. Başka hiçbir gıda ile beslenmez” dedi.
Sultanbeyli’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı İsmet Uçma, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Engelliler Merkezi’ni ziyaret etti. Burada sınıfları dolaşan Uçma, öğretmenlerden merkezdeki çocuklarla ilgili bilgi aldı. Engelli çocuklarla sohbet eden Uçma, daha sonra Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne geçti. Bu merkezde de sınıfları gezen Uçma, çocuklarla aynı sırayı paylaştı. Çocuklarla sohbet eden Uçma, çocuklardan öğrendikleri konularla ilgili de bilgi aldı.
Ziyaretin ardından seçim sürecini değerlendiren Uçma, muhalefet partilerinin meydanlara inmemesini eleştirerek, “Alanlara çıkmışız ama rakip gelmiyor. Rakip olmayınca heyecan olmuyor. Sanki toplum şunu söylüyor. Yani 3 seçimde biz üst üste seçim aldık. Sonuç belli. Sokaklarda sizden başka kimsenin olmaması da gösteriyor ki, sonucu belli bir seçim” dedi.
Milletin çok iyi mukayese yaptığını vurgulayan Uçma, “Tabiri caizse eskiden millete uğramadan iktidar olanlar için artık, macun tüpten çıkmıştır. Bir daha geri koyma imkanı yoktur. Önce millete uğrayacaksın. Bileceksin ki siyasetin tek gıdası milletin teveccühüdür. Başka hiçbir gıda ile beslenmez. Bunlar millete çalım satarak, millete çalım atarak, ona pusu kurarak, milletin değerleri ile savaşarak, tarihi ile coğrafyası ile geleceği ile savaşarak, aile kurumları ile değerleri ile savaşarak, bu millete katabilecekleri, verebilecekleri, sosyal, siyasi ve ekonomik anlamda hiçbir şey yoktur. İnşallah ülkemiz, 400 milletvekili ile bu yavrularımıza hazırlayacağımız geleceğin Türkiye’sini Anayasası değişmiş, Başkanlık sistemine geçmiş, gayri safi milli hasılası kişi başına 25 bin dolar olmuş, 500 milyar ihracatı olmuş, 2023’de inşallah Dünya’nın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girmiş müreffeh bir ülke yapacağız” şeklinde konuştu.
Ziyaret ettiği Engelliler Merkezi hakkında da konuşan Uçma, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu söyledi.