Aksuvital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, Lobin Türkiye’nin 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi kapsamında düzenlenen ’yılın enleri’ töreninde, ’Tüketiciye Ekonomik Ürün’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Aksu, "Hayallerimiz hep yaptıklarımızın ötesinde, ilerisinde. Bu anlamda firma olarak Ar-Ge’ye, üretime ve araştırmaya ciddi anlamda hem destek hem de gayret içerisindeyiz" dedi.
Lobin Türkiye, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü ve 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi kapsamında ’yılın enleri’ için ödül töreni düzenledi. Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen geceye iş, sanat ve medya sektöründen ünlü isimler ile davetliler katıldı. Yapılan açılış ve sunum konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi.
Gecede ‘helal gıda’ alanındaki kaliteli üretim başarısı nedeniyle Aksuvital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu da ödüle layık görüldü. Sahneye davet edilen Aksu, ’Tüketiciye Ekonomik Ürün’ kategorisinde takdim edilen ödülünü aldı. Törende bir konuşma yapan Aksu, “Belki onlarca ödüle layık görüldük. Bu ödül almayı biz dersimizi, sınavımızı yapmamız gerekenlerin daha fazla olduğu hatırlatılması gibi anlıyoruz. Bu ödülü de biraz önce de ifade ettiğim gibi ters çevirdiğimiz piramidin en altında yöneticiler, en üstünden çaycısına kadar bütün emektarlarıyla 26 yıllık bir emeğin gayretin ve üretmenin bir karşılığı olarak görüyoruz. Bu anlamda bütün çalışanlarıma, bütün emektarlarıma, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizi bu anlamda ödüle layık gören jüri üyesi heyetine, yine ürünlerimizi tüketerek bizi bu seviyeye taşıyan, bizi tersinden ödüllendiren tüketicilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah daha güzel ödüllere layık olmayı ders olarak görerek çalışmak ümidiyle diyorum” dedi.
Hedeflerinin hayallerinin de üzerinde olduğunu ifade eden Aksu, "Hayallerimiz hep yaptıklarımızın ötesinde, ilerisinde. Bu anlamda firma olarak Ar-Ge’ye, üretime ve araştırmaya ciddi anlamda hem destek hem de gayret içerisindeyiz" diye konuştu.
Tören, dereceye giren diğer katılımcıların tek tek sahneye davet edilerek ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.