Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in ağabeyi Hüseyin Keskin (62) vefat etti.
Uzun bir süreden beri Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altında iken vefat eden 4 çocuk babası Hüseyin Keskin için İkindi namazına Müteakip Şehir Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazına Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Ünsal Özgen, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Pati İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, AK Parti Eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci, MHP eski il başkanı Ömer Ekici, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, çok sayıda esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Cenaze namazının ardından Hüseyin Keskin’in cenazesi Akçadağ ilçesinin Bahri Ziyaret Mahallesine (Köyü) götürülerek burada toprağa verildi.
Keskin ailesi taziyeleri Ziyaret Mahallesinde kabul ediyor.