J.R.R. Tolkien'ın kaleme aldığı fantastik seri 'Yüzüklerin Efendisi'nin evrenine yeni bir film daha katılıyor. Gollüm karakterine odaklanacak uzantı filmde, karaktere yine efsane oyuncu Andy Serkis hayat verecek. 

YENİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİ 2026 YILINDA GELİYOR

Zaslav,  yaptığı açıklamada yeni bir Yüzüklerin Efendisi filmi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Live-action türündeki bu film, 2026 yılında sinemaseverlerle buluşacak. Yeni film hakkında detaylı bir bilgi verilmezken, Zaslav'ın daha önce ekranda görülmemiş bir hikaye olacağını belirttiği biliniyor. 

FİLMİN ADI VE KONUSU BELLİ OLDU

Orijinal üçlemeyle özdeşleşen isimlerden Peter Jackson, yeni filmin yapımcılığını üstlenecek. Jackson, orijinal üçlemede birlikte çalıştığı Fran Walsh ve Philippa Boyens ile birlikte projede yer alacak.

Variety'den edinilen bilgiye göre yönetmenlik koltuğuna Andy Serkis oturacak. Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin "The Hunt for Gollum" olduğunu yine Serkis sosyal medyadan duyurdu. Filmin konusu ise Gollum'un Aragorn ve Gandalf tarafından yakalanışını konu alacak.

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Akaryakıta zam ya da indirim var mı? Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Akaryakıta zam ya da indirim var mı?

Zaslav, şu anda senaryo hazırlama sürecinin ilk aşamalarında olduklarını ifade etti.

Karar

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.