AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Samsun'da açıkladığı Batı Çevre Yolu'nun ihale edilmesi müjdesine ilişkin, "Yeni bir Samsun daha oluşacak" dedi. 

"ÖNEMLİ BİR ADIM"

Bakan Uraloğlu'nun projelerini Kanal S mikrofonlarına değerlendiren ve memnuniyetini dile getiren Yılmaz, "Sayın bakanımız burada 6 yılı aşkın süre bölge müdürlüğü yaptı. Samsun'un ulaşım altyapısıyla ilgili konuyu belki de Türkiye'nin en iyi bilen insanlarından birisi, çok mutlu oldum az önce hepsi film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Hepsi birbirinden kıymetli işler. Özellikle Batı Çevre Yolu dediğimiz Atakum üst kodlarında yapılacak olan çevre yolunun bu sene ihale edilecek olması çok güzel bir haber. Samsun kamuoyunun dikkatini çekmek istiyorum; Batı-Çevre yolu sadece bir ulaşım aksı değil aynı zamanda yeni bir Samsun projeksiyonun önemli bir adımı. O basit bir yol değil. Yol yapılınca Samsun Atakum sırtlarına doğru yeni bir Samsun daha oluşacak." ifadelerini kullandı. 

"HEPSİ GÜZEL PROJELER"

Projelerin kente hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, "Doğu Çevre Yolu'yla da ilgili ön etütler, avam projeler, planlama aşamasındaki konular söylendi. Özellikle Gelemen'deki lojistik bağlantı yolunun hazırlığı ile ilgili konunun son aşamaya geldiği açıklandı. Yolun bitmesi halinde Tekkeköy'deki lojistik merkezi Demiryolu hattına bağlanmış oluyor. Bunların hepsi güzel projeler, hayırlı olsun" dedi. 

Samsun için kritik uyarı! Saat verildi: Sıcaklık hissedilir derecede düşecek Samsun için kritik uyarı! Saat verildi: Sıcaklık hissedilir derecede düşecek

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.