YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Maddi olarak zorlanan emekliler ve düşük emekli maaşları, emekli vatandaşı banka promosyonlarına yöneltti.

Birçok emekli maaşını kampanyası daha iyi ve şartları uygun başka bir bankaya taşıma telaşına düştü. Ancak hangi bankanın bu konuda daha iyi olabileceği konusunda büyük bir araştırma gerekti.

Yine de emekli vatandaşın elini çabuk tutması gerekiyor. Çünkü 18 bin liralara kadar çıkan emekli maaş promosyonları için geri sayım başladı. Son tarih yaklaştı. Tüm vatandaşlar da son tarihi merak etmeye başladı.

En yüksek emekli maaş promosyonu veren bankaları araştıran emekliler, kamu bankalarından mı yoksa özel bankalardan mı maaş çekmek istediğinin kararını vermeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çağrısıyla, özel bankalar, emekliler için birçok fırsat sunmaya başladı.

Özel bankalar sadece maaş promosyonlarını yükseltmekle kalmadı, aynı zamanda kredi fırsatları da sunmaya başladı. Bu yüzden kafalar da karışmaya, başladı, kararsızlık arttı. Ancak elleri çabuk tutmak gerekiyor.

Yüksek emekli maaş promosyonu ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşların bankalara güncelleme talebinde bulunmaları gerekiyor.

Öte yandan banka, daha önce alınan promosyon ödemesini yeni ödemeden düşerek yeni bir miktar belirliyor. İade işlemi tamamlandıktan sonra banka, toplam promosyon tutarını kişinin hesabına yatırıyor.

Bankasından yüksek maaş promosyonu almak isteyenlerin üç yıl süresi dolmak üzereyse, güncelleme yapmaları gerekiyor. 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekli vatandaşlar da eğer isterlerse daha yüksek promosyon ödemesi belirleyen başka bir bankaya promosyon başvurusu yapabiliyor. Bunun için son tarih açıklandı.

Trafik sigortasında yeni dönem başladı Trafik sigortasında yeni dönem başladı

En yüksek emekli maaş promosyonu veren bankaya geçiş yaparken veya maaş promosyonunun yükseltilmesi için başvuru ve güncelleme yaparken son tarihi kaçırmamak gerekiyor. 18 bin TL’ye kadar alınabilen emekli maaş promosyonları için son tarih olarak 30 Nisan belirlendi.

Son gün olan 30 Nisan’a az bir zaman kaldı. Emekli maaşlarının ise Temmuz ayında artması bekleniyor. Yeni emekli maaşı zammı sonrasında da bankaların promosyon ödemelerini daha fazla artırmaları beklentisi oluşuyor.

kamu son haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.