Samsun'da Yeşilyurt AVM ile Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen Fasl-ı Şahane etkinlikleri Ramazan'ın 8'inci gününde de tüm coşkusu ile devam ediyor. 

Yeşilyurt AVM'nin açık otopark alanına kurulan Ramazan Sokağı konsepti ile Ramazan boyunca devam edecek olan birbirinden keyifli sahne gösterileri, açık hava sinema gösterimi, fasıl dinletileri, lunapark alanı ve konserler eski Ramazanların ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Etkinliğe katılan vatandaşlar, eski Ramazanları anımsadıklarını söyleyerek, "Ailece eğlenebildiğimiz çok güzel bir etkinlik düzenleniyor. Eski Ramazanları anımsıyor, yeni kuşaklar aktarıyoruz. Yeşilyurt AVM'ye çok teşekkür ediyoruz ve devamının olmasını diliyoruz." dedi. 

İSTİSNASIZ GELİYORUZ
Cemil ODUNKESEN: Her Ramazan bu etkinlikler yapılıyor. Özellikle oğlum ve arkadaşı burayı çok sevdiği için ailece istisnasız geliyoruz. Halk müziği, tiyatrolar, konserler oluyor. Çocuklarımızda, bizde son derece eğleniyoruz. Etkinliği düzenleyen arkadaşlara gerçekten teşekkürlerimi sunuyorum. Her sene olmak üzere devamını diliyoruz. 

ANLATMAKLA BİTİREMEM 
Hatice SANCI: Atakum için beş yıldızlı bir etkinlik oluyor. Bu etkinliğe geçen yıl da katılmıştım. Mesela dün konser vardı. Burası öyle çok kalabalıktı ki, anlatmakla bitiremem. Çok eğlendik, gerçekten çok beğeniyoruz.  

ÇOK EĞLENİYORUZ 
Gökhan BİLGE: Ailemle birlikte geldim. Çok güzel bir etkinlik olmuş, çok güzel eğleniyoruz. Bugün ilk defa katıldım. Eşimle birlikte çalıştığımız için zaman buldukça gelebiliyoruz. 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ 
Ayten AKSOY: Bence gerçekten çok güzel bir etkinlik. Zaten insanlar bütün gün açlıktan, susuzluktan evlerinde oturuyorlar. Akşam da böyle etkinlikler çok iyi oluyor. Özellikle Hacivat-Karagöz oyunları için torunlarımı da getireceğim.  Eski dönemleri anımsatıyor. Yeni kuşaklara da aktarılması çok doğru ve eğlenceli olmuş. Yeşilyurt AVM'ye teşekkür ediyoruz. Seneye yine olsun, hatta daha gelişmiş versiyonu bile olsun. Herkes çok memnun. 

ESKİ RAMAZANLARI ANIMSADIM 
Tarkan AYDIN: Bir Samsunlu olarak eski Ramazanları anımsadım. Çok hoşumuza gitti. Mutlaka devamının gelmesi lazım. Çok başarılı bir etkinlik düzenleniyor. 

21'İNCİ YÜZYILA YAKIŞIR 
Orhan COŞKUN: Oldukça hoş bir etkinlik. Her zaman yapılması gerekiyor. Ayrıca burası bu kalabalığa yetmiyor. Daha geniş bir alanda olursa çok güzel olur. Eskiden Hacivat ve Karagöz'ü perdeden seyrediyorduk. Şimdi canlı seyrettik. Etkinlik, sahne gösterileri 21'inci yüzyıla yakışır bir şekilde olmuş. 

DEVAMINI BEKLİYORUZ 
İlyas ERBEY: Bugün ilk defa geldim ve çok beğendim. Hacivat-Karagöz oyununu izledik biraz önce ve çok beğendik. Bundan sonra hep geliriz. Yeşilyurt AVM'ye böyle güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Bu güzel etkinliğin devamını bekliyoruz. 

İHTİYACIMIZ VARDI, TEŞEKKÜRLER 
Hakime MEMİŞ: Böyle güzel bir etkinliğe ihtiyacımız vardı. Gerçekten düzenleyen, emeği olan herkese teşekkür ederim. Ben ilk defa katıldım ve çok beğendim. Mutlaka katılmaya devam edeceğim. 

HEPİMİZİ MUTLU EDİYOR 
Mirsad Gencay MEMİŞ: Herkes için bir etkinlik oluyor. Herkese tavsiye ediyorum, çok güzel bir etkinlik. Yeşilyurt AVM, her zaman böyle etkinlikler düzenliyor. Aileleri, hepimizi mutlu ediyor. 

YEŞİLYURT AMV VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE 
Yunus Emre KAYMAK: Gerçekten çok güzel bir etkinlik. Yeşilyurt AVM ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ben Ünyeliyim ve orada da benzer etkinlikler oluyordu. Bu sene Ünye'de olmadı ama ben Samsun'da bunu yaşıyorum. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. 

BU ETKİNLİĞİ SÜRDÜRMELİ 
Servet DURU: Çok güzel bir etkinlik düzenleniyor. Bu ikinci katılışım. Eşim zaten stantta görevli. Eski Ramazanları anımsamak çok güzel oldu. İftar sonrası evladımızı alıp, çıkıyoruz. Buraya geldiğim için çok memnunum. Yeşilyurt AVM bu etkinliği sürdürmeli. Kendilerine teşekkür ediyoruz. 

ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR İÇİN GÜZEL 
Murat COŞKUN: Özellikle çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik olmuş. Az önce Hacivat-Karagöz oyununu izlediler. Canlı şarkılar dinliyoruz, kadın meddahtan eğlenceli hikayeler dinliyoruz. Buraya geldiğimiz için çok memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. 

Haber: Hande ONAT - Uğur ATICI