KANAL S'YE ÖZEL AÇIKLAMA 

Yılport Samsunspor, milli arada Çorum FK ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma, Kırmızı Beyazlılar'ın 6-1'lik net üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ardından ise, Yılport Samsunspor'un genç stoper oyuncusu Yunus Emre Çift ile, orta saha futbolcusu Muhammed Gümüşkaya Kanal S mikrofonlarına hem hazırlık maçı hem de çalışmaları ile ilgili özel açıklamada bulundu. 

Tonguç Ali Anıl'dan İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyareti Tonguç Ali Anıl'dan İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyareti

'ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ'

Muhammed Gümüşkaya, milli aranın ardından oynayacakları Pendikspor maçının önemine dikkat çekerek, "Hazırlık maçı da olsa, tabi ki yenmek güzel. Milli arada çok iyi çalışıyoruz. Her maç bizim için çok önemli ve her maç final maçı gibi. Milli aranın ardından oynayacağımız Pendikspor maçına da çok iyi hazırlanıyoruz.  Bizim için çok önemli bir maç. Ligin sonuna kadar maç maç bakacağız ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

HERKES İÇİN İYİ OLDU 

Stoper oyuncusu Yunus Emre Çift ise, kendileri için her şey den önemli olanın sezon sonu ligde kalmak olduğuna değinerek, "Milli ara bizim için iyi oldu. Çorum FK ile oynanan hazırlık maçı da, maç eksiğini kapatmak için, oynamayanlar için de oynayanlar içinde formunu kaybetmemek adına iyi oldu. hazırlıkta galip geldik. Mutluyuz. İnşallah, bu sene ligde kalacağız. Bizim için en önemli şey bu" diye konuştu. 

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.