Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Başkan Yüksel Yıldırım ve icra kurulunun transfer çalışmalarına devam ettiklerini ancak, devre arası transferlerinin kolay olmadığını, bunun içinde acele etmediklerini belirtti.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Kırmızı Beyazlıların Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunarak, hedeflerinin, devre arasına kadar olan 2 maçı da kazanmak istediklerini belirterek, "Devre arasına kadar birisi kupa maçı olmak üzere 3 karşılaşmamız var.  Geçen hafta 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz ama, sonuçta tabi belki 1 puan kötü gibi görünüyor ama, son ana kadar maçı bırakmadık. Şimdi, devre arasına kadar olan 2 maçı kazanmak istiyoruz. İlk önce Bodrumspor. Onlara baktığımızda da ilk devreyi iyi geçiren takımlardan biri. Biz deplasmana gidiyoruz. Daha önce Pendik'e, Tuzla'ya, gittiğimiz de takımımız güçlü oynadı. Yine takımımız çalışıyor. Bu çalışmalarımızı sahaya yansıtmalıyız. Ki her maça kazanmak adına çıkıyoruz. Bandırma maçına da bu şekilde çıkıp kazanmak istiyoruz, bu yönde de çalışmalarımıza başladık" dedi.   

HASSAS DÜŞÜNÜYORUZ 

Transfer çalışmaları ile ilgili Başkan Yüksel Yıldırım'ın ve icra kurulunun çalışmalarına devam ettiğini ancak, devre arası transferin kolay olmadığını bunun için acele etmediklerinin altını çizerek, "Şu an tabi ki oyuncularımızla önümüzde olan 3 maça odaklandık. Başkanımız ve icra kurulumuz transfer çalışmalarına devam ediyor. Sadece bizim için değil, her kulüp için oyuncu isimleri dolaşıyor. Ama devre arası yapılan transferler, çok kulübe de uyum sağlamıyor. Baktığınız da iyi oyuncu bulmak kolay değil. Onun içinde biz bu konuda hassas düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam etse de, ihtiyacımız olan ve bize uyum sağlayacak oyuncuyu kadromuza katmak durumundayız. Onun için, çok acele etmiyoruz" diye konuştu. 

Samsunspor maç

8 HAFTA OLMAYACAK 

Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan oyuncu Muhammet Ali'nin 7-8 hafta sahalarda olamayacağına değinen Kırmızı Beyazlıların Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Muhammet Ali ile ilgili açıklamalarda bulunan Eroğlu, "Bu sene sakatlığın oluşması tabi ki üzücü. Muhammet Ali'nin yaşı genç. Tabi ki onunda sakatlık yaşaması üzücü. Ama futbolda bunlar yaşanıyor. Çabuk toparlayacaktır. Gönül isterdi ki bu durum yaşanmasın. Takımımızın da önemli oyuncularındandı. 7-8 hafta kendisinden faydalanamayacağız. Ama önemli olan sakatlığının geçmesi" dedi.

Haber Kaynak: Esra VURAL Özel Haber   

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.