İLK GÜNDEN BERİ YARDIMA DEVAM

İlk etapta bölgeye 4 TIR battaniye ve gıda malzemesi ile 2 bin 500 ekmek gönderen Yeşilyurt Demir Çelik, Kızılay’a 1 Milyon lira AFAD’a da 2 milyon lira olmak üzere toplam 3 milyon TL nakdi yardım yaptı. Yeşilyurt Demir Çelik, son olarak ihtiyaca göre bölgeye mobil tuvalet ve konteyner ulaştırdıktan sonra İskenderun'a da 300 bin lira değerinde aşevi malzemesi gönderirken, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılan kampanyaya da 220 bin liralık nakti yardım ile konteyner desteğinde bulundu.

SON KAMPANYAYA 3 MİLYON BAĞIŞ

Gaziantep ve Kahramanmaraş bölgelerine de gönderilen 500 bin liralık desteğini bir milyon 500 liraya yükselten Yeşilyurt Demir Çelik, dün akşam aralarında Kanal S'nin de bulunduğu ve ünlü sanatçılarla ile 4 büyük kulübünün başkanının katıldığı "Türkiye tek yürek" bağış kampanyasına 3 milyon lira daha bağış yaptı. Böylelikle, "Yüzyılın felaketi"nin ilk gününden itibaren yapılan aynı ve nakti yardım miktarı 10.5 milyon liraya ulaştı.

KORUNAN KURUMSAL FELSEFE

"Devletimiz ve milletimiz bize nerede ve nasıl ihtiyaç duyuyorsa, biz herşeyimizle orayadız" felsefesini, kuruluşundan bu yana titizlikle koruyan ve bu yüzden de kamuoyunda "hayırseverliği" ile takdir toplayan Yeşilyurt Demir Çelik'in, felaketin açtığı yaraların sarılması için belirtilen ihtiyaca göre yardımlarını sürdüreceği de öğrenildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.