Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı (KUTSEV) Yönetim Kurulu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı kapsamında faaliyet gösteren eğitim merkezini (BUTGEM) incelemek üzere Bursa’ya ziyarette bulundu.

Ziyarete, KUTSEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Özer, KUTSEV Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Fatih Alkış, Mustafa Kızıklıoğlu, Kütahya Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Süleyman Sipahioğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç katıldılar.

KUTSEV Yönetim Kuruluna bilgiler veren BUTGEM Genel Koordinatörü Muammer Paşa; Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda üye olan firmaların çalıştıracağı personel ihtiyacını karşılamak ve mevcut personeli eğitmek amacıyla faaliyetlerini yürüttüklerini belirtti. BUTGEM’in çalışmaları ve bu merkezdeki programlara katılım şartları konusunda bilgi veren Muammer Paşa, meslek edindirme kurslarında 896 saat eğitim gerçekleştirildiğini, bu eğitimlerin, sanayicilerin isteklerine göre verildiğini, eğitimlere katılan kursiyerlerin istihdam edildiğini belirtti.

BUTGEM’in faaliyetleri ve örnek çalışmaları hakkında bilgiler alan KUTSEV heyeti, bu incelemenin ardından Coşkunöz Eğitim Vakfı’nı da ziyaret edip, çalışmaları yerinde izleyerek bilgi aldılar.