Yeniden Refah Partisi Karadeniz Bölge Sorumlusu, Gençlik Kolları MKYK üyesi Halit Bünyamin ve beraberindeki heyet, Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek, Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüşerek, çalışmaları, 2024 yerel seçimleri yol haritası hakkında bilgi verdi. 

"94 YILINI HATIRLATTI"

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bünyamin, Yeniden Refah Partisi'nin topluma bakış açısı hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: “Adımız Refah olduğu gibi amacımız da vatandaşı daha yaşanılabilir bir refah seviyesine taşımaktır. Bizim amacımız kimseyi ötekileştirmek değildir. Bunun örneklerini geçmiş dönemlerde iktidar ortağı olduğumuz zamanlarda emeklilere, işçilere ve topluma yönelik bütçesel çalışmalarımızda görebilirsiniz. Bizim havuz bütçe, denk bütçe sistemimiz hiç zarar etmedi. 94’te Konya Belediyesi bizim iktidar; asıl sahibine teslim edilmiştir. Bizim Konya Belediye Başkanımız merkez hükümete çağrıda bulunarak belediye elinde para arttığını söylemiş ve hükümete kredi vermişti zamanında."

Samsun'da sahte para ile alışveriş yaptılar! Takip sonucu yakayı ele verdiler Samsun'da sahte para ile alışveriş yaptılar! Takip sonucu yakayı ele verdiler

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.