Tekkeköy Belediyesi ekipleri, Aşağıçinik ve Yavuzlar mahallelerini birbirine bağlayan ve yeni açılan imar yolundaki zemin sıkılaştırma ve malzeme serim işlemlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

ARALIKSIZ ÇALIŞMA

Başkan Togar, daha iyi bir Tekkeköy için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu kapsamda Aşağıçinik ve Yavuzlar mahallelerimizi birbirine bağlayan yeni açılan imar yolumuzdaki zemin sıkılaştırma ve malzeme serim işlemlerini aralıksız bir şekilde sürdürerek hemşehrilerimizin yaşam koşullarını daha iyi bir hale getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

AİLELERE DESTEK

Başkan Togar ayrıca sosyal belediyecilik anlayışıyla ailelere destek olmayı sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, önlerindeki engelleri ortadan kaldırmak, yaşam koşullarını en üst seviyelere taşımak ve her koşulda yanlarında olmak adına çalışmalarımızı tek tek hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda bir yavrumuza daha puset vererek ailesinin ve kendisinin yaşam şartlarını bir nebze olsun iyileştirmeye çalıştık."

Terme sokakları Türk bayrağıyla donatıldı Terme sokakları Türk bayrağıyla donatıldı

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.