BATÇI AİLESİ HASAN TOGAR'I AĞIRLADI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  yangın sonucu evleri zarar gören ve yardım elini uzattığı Batçı ailesinin misafiri oldu. Batçı ailesi, yardımlarından dolayı Başkan Togar'a teşekkür ederek, yenilenen evlerinde ağırladı.

EVDE YANGIN ÇIKMIŞTI

Tekkeköy ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde Batçı ailesinden 4 kişinin kaldığı tek katlı evde, yaklaşık bir ay önce elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Evi hasar gören ve eşyalarının büyük bölümü yanan aileye Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar el uzattı.

EŞYALARI DA YENİLENDİ

Yanan evde tadilat ve onarım işlemleri tamamlanarak, ailenin küle dönen eşyaları yenilendi. Aileyi, evlerinde ziyaret eden Başkan Togar, "Geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kullanılmayacak duruma gelen Yeşildere Mahallemizdeki Batçı ailemizin evlerinin tadilatını en kısa sürede tamamlayarak ailemizi tekrar sıcacık yuvalarına kavuşturduk. Rabbim görünür görünmez her türlü kaza, bela, hastalık, afet ve şerlerden bizleri ve tüm islam alemini korusun" dedi.

Batçı ailesi de "Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Belediye Başkanımız imdadımıza yetişti. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.