BAYRAM İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM

Ramazan Bayramı'nda kaliteli ve kesintisiz enerji sağlama noktasında Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde 7/24 hizmet anlayışından taviz vermeden çalışmaların devam edeceğini açıklayan ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile tedbirleri en üst seviyeye çıkaran YEDAŞ, sorumluluk bölgesinde meydana gelebilecek olası arızalara karşı bakım ve onarım çalışmalarını gözden geçirerek Ramazan'a hazır olduklarını belirtti. YEDAŞ'ın 186 nolu çağrı merkezi her an ulaşılabilir bir iletişim merkezi olarak hizmet verirken, 186 nolu çağrı merkezine bağlı arıza ekipleri de 7/24 görevlerinin başında olacak. Buna bağlı olarak özel ekipler de kuran YEDAŞ, 5 ilde hazırladığı Ramazan Bayramı ekiplerini de olası arızalarda anında müdahale etmesi için hazır halde bulunduracak.

"KESİNTİSİZ HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Müşteri memnuniyetini politikası doğrultusunda hizmet verdiğinin altını dizerek açıklamada bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre BİLGİ, “Şirketimize ait web sitesinde oluşturduğumuz elektrik arıza bildirim formu, 186 çağrı merkezi ve 0530 106 0 186 WhatsApp hattımız ile bize kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ramazan Bayram boyunca planlı kesintiler yapılmayacağı toplam da 748 personel, 232 araç ve 85 nöbetçi kadro ile kesintisiz hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre BİLGİ, açıklamanın sonunda ‘’tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerim ile kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ diye ekledi. 

3 MİLYON KULLANICIYA ELEKTRİK ENERJİSİ SAĞLAMAKTADIR

2005 yılında kurulan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ); Türkiye’de yapılan özelleştirmeler kapsamında 2010 yılında Çalık Grubu tarafından devralınmıştır. YEDAŞ; Samsun Genel Müdürlük olmak üzere Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerine hizmet vermektedir. Ar-ge yatırımları, kesintisiz hizmeti ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yurt içi ve yurt dışında operasyonel mükemmellik alanında birçok ödül almıştır.

Müşterileri, üst yönetimi, çalışanları ve tüm paydaşlarıyla birlikte sorumluluk sahibi, güçlü bir aile yapısına sahip olan YEDAŞ, hizmet bölgesinde 3 milyonun üzerinde kullanıcısına elektrik enerjisi sağlamaktadır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.