Samsun'da gayrimenkul sektörünün uzman isimlerinden Gökhan Elitok tarafından açılan Via Reform Gayrimenkul Yatırım, İsmet İnönü Bulvarı'nda çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

KURUMSAL YAPI 

Açılış töreninde konuşan Via Reform Gayrimenkul Yatırım sahibi Gökhan Elitok,  Samsun'da 7 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, "Zor bir sektördeyiz. Yaptığımız işin ağını geliştirmek ve daha kaliteli hizmet sunmak adına ofisimizi kurumsal bir yapı ile kurduk. Verdiğimiz profesyonel hizmeti en üst seviyeye çekeceğiz. 8 aktif personelimiz ile doğru işler yaparak hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim için son derece anlamlı ve özel olan günümüzde yanımızda olan siyasi büyüklerimize, eş, dost, akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞARI DİLEDİLER

Açılışta konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy da yaptığı konuşmada, gençlerin önünün her zaman açılması gerektiğini belirterek, "Genç kardeşlerimize yapmış oldukları yatırımın hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın" diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ise Gökhan Elitok ve ekip arkadaşlarına başarılar dileyerek, "Gayrimenkul yatırım danışmanlığı günümüz gözde mesleklerinden. Emlak sektörü sadece Atakum'da değil Samsun genelinde büyüyor. Yapmış olduğunuz yatırım bu anlamda çok önemli. İstihdama da katkı sağlayacak işyerinizin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

YOĞUN KATILIM 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan misafirler ofisleri gezerek bilgi aldı. Açılışa ayrıca AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, AK Parti ve İYİ Parti il ve ilçe yöneticileri, gayrimenkul sektörü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.