Vatandaş Sordu, Başkan Sandıkçı Cevapladı 'Kapımız Her Zaman Açık' Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sosyal medyada yayınlanan 'Başkana Soru-Yorum' adlı programda vatandaşların sorularını cevapladı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sosyal medyada yayınlanan 'Başkana Soru-Yorum' adlı video programında vatandaşın sosyal medyadan ilettiği sorulara cevap verdi. Başkan Sandıkçı, kişisel sorulardan belediyecilikle ilgili sorulara kadar vatandaştan gelen tüm soruları içtenlikle cevaplandırdı.

ÖNÜNE GEÇİLDİ İmardan, kaldırım çalışmalarına, temizlik hizmetlerinden, eğitim faaliyetlerine kadar gelen tüm soruları tek tek cevaplandıran Başkan Sandıkçı, yapılan çalışmalar hakkında açık ve net açıklamalar yaparak bilgi kirliliğinin önüne geçildiğini ifade etti. İlçenin gelişimi sürecinde sürdürülen tüm hizmetlerde belediye olarak şeffaf ve net çalışma anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Sandıkçı, en sert eleştirileri bile içtenlikle cevaplandırdığı programla ilgili, "Amacımız insanların önyargılarını kırıp bilgi kirliliğinin önüne geçmektir" ifadelerini kullandı.

DOĞRUDAN İLETİŞİM Vatandaşla her vakit iç içe olduklarını belirten Başkanı Sandıkçı, "Vatandaşımıza kapımız her zaman açık. İstedikleri zaman gelip sorun ve taleplerini bize iletebiliyor. Zaten halkımızla sık sık buluşup bir araya geliyoruz. Vatandaşımızla sağlıklı iletişim kurma adına düzenli olarak mahalle buluşmalarımız gerçekleşiyor. Bilgi kirliliğinin önüne geçme adına vatandaşımızla doğrudan iletişim kurma gayreti içerisindeyiz. Sosyal medyayı da bu amaç doğrultusunda değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu. Programın gelecek bölümü için Başkan Sandıkçı'ya soru yöneltmek isteyen vatandaşların 'Canik Belediyesi' ve 'İbrahim Sandıkçı' sosyal medya hesaplarını ya da Canik Belediyesi web sayfasındaki 'Başkana Soru-Yorum' bölümünü kullanabilecekleri duyuruldu.