ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle açıldı.

Ünye ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende, mehteran takımının gösterisinin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı konuşmada, ilçede yaptıkları çalışmalar ve yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Ünye'nin, her alanda model gösterdikleri bir ilçe olduğunu belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla birlikte burada yaptığımız açılış da bunun göstergesidir. 600 metrekaresi kapalı alan olan projemiz kapsamında, sosyal tesis binası, çocuklar için oyun parkı, spor alanları, kamelyalar, oturma grupları ve peyzaj donatı elemanları yapılacak. Sosyal tesis binamızda kafeterya, bilgisayar dersliği, kurs alanı, sergi alanları ve çok amaçlı salon yer alıyor. Biz bugün söz verdiğimiz bir eseri daha sizlerin hizmetine sunuyoruz."

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, mahalle halkının oturabileceği, kadınların sosyal etkinlikler icra edebileceği, düğün ve sünnet etkinliklerini yapabileceği güzel bir mekan oluştuğunu kaydetti.

Tören, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi.

Programa, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve çok sayıda davetli katıldı.