50 yaşındaki adam, internetten tanışıp randevulaştığı 25 yaşındaki genci öldürmekle suçlanıyor. Zanlının öldürdüğü adamın testislerini kesip yediği de iddialar arasında.

Dehşet verici olay, ABD'nin Michigan eyaletinde meydana geldi. 50 yaşındaki Mark Latunski, internet üzerinden bir çöpçatan uygulaması vasıtasıyla, Kevin Bacon ile tanıştı. 25 yaşındaki Kevin Bacon, Mark Latunski ile buluşmak üzere evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınlarının endişe ederek polise haber vermesiyle, Kevin için soruşturma başlatıldı.

Polisin etraflıca yürüttüğü araştırma sonrasında 25 yaşındaki gencin son olarak Mark Latunski ile buluştuğu ortaya çıktı.

Bunun üzerine polis ekipleri, Mark Latunski'nin Michigan'daki evine baskın düzenledi.

Polisler eve girdiklerinde gördükleri manzara karşısında dehşete düştü. Kevin Bacon'un cansız bedeni, ayaklarından bağlanmış bir şekilde tavandan sallanıyordu.

Mark Latunski, çöpçatan sitesinden tanışarak buluştuğu Kevin Bacon'ı öldürdüğünü kabul etti.

Tüyler ürperten detayları soğuk kanlılıkla anlatan Latunski, kurbanını sırtından bıçakladığını ve sonra da boğazını kestiğini itiraf etti.

50 yaşındaki katil, kurbanını ayaklarından bağlayarak tavana astığını ve sonra da testislerini keserek yediğini söyledi.

Bacon'ın ilk olarak Noel akşamı evine dönmediği ve bunun üzerine ailesinin polisi arayarak kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.

Kevin'in ailesi ve arkadaşları, uzun arayışlar sonrasında genç adamın otomobilini bulmuş, Bacon'ın cep telefonu ve cüzdanının aracın içinde olmasıyla daha da paniğe kapıldıkları belirtildi.

Bacon'ın ev arkadaşı Michelle Myers, genç adamın internette tanıştığı 50 yaşındaki Mark Latunski ile buluşmaya gittiğini doğruladı.