Terme Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Faysal Gültekin, Müdür Yardımcısı Bahri Şimşek, okul öğretmenleri ve öğrenciler "Engelliler Haftası" dolayısıyla Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Öğrenciler ve idarecilerle sohbet eden Başkan Kılıç, anlamlı ve güzel ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Herkesin birer engelli adayı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak,  yaşam düzeylerini yükseltmek ve mevcut şartlar içinde en iyi ortamları hazırlamak bizim önceliklerimiz arasında. Hepimiz bir engelli adayıyız. Yarın nasıl bir durumda olacağını kimse bilemez. Har daim yanınızdayız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, adına elimizden ne geliyorsa yerel yönetimler olarak yapmaya hazırız. Şehrin üstyapı çalışmaları, parkların yapımı, kamusal alanlar, ortak kullanım alanları ve en önemlisi sosyal hayatta gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı düşünerek çalışmalarımıza yön vereceğiz” diye konuştu.


Ziyaret sonunda okul yönetimi ve öğrenciler Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'a çiçek takdim etti.