Samsun'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Programa katılan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. 

"KAYDA DEĞER BİR PROGRAM"

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Öğretmenler günümüzü coşkuyla kutladık. İlkadım güzel sanatlar lisemizin programı çok güzeldi. Kayda değer bir program oldu. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününün kutluyor, sağlıklar esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı. 

"ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ"

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ise Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Geleceğimizi şekillendiren, öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bugünde güzel bir program gerçekleştirdik. Yaklaşık 21 bin öğretmenimiz var, her biri çocuklarımızın kaderine, dünyasına dokunuyorlar. Bu vesileyle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Görevleri başındaki tüm öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum. Öğretmenler günlerini kutluyorum" dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.