YABANCILAR PAZARI'NA ZİYARET 

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Samsun Yabancılar Pazarı'nı ziyaret etti. Samsun Yabancılar Çarşısı Derneği Başkanı Alaaddin Sayın, Samsun Yabancılar Çarşısı Züccaciye, Bijuteri Kırtasiye ve Oyuncakçılar Odası Başkanı Olcay İnanç, YABPA Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz ve esnaf Toroğlu'nu karşıladı. Toroğlu, ziyarette Kanal S mikrofonlarına özel açıklamada bulundu. Toroğlu yaptığı açıklamada Yılport Samsunspor'un gidişatı ile ilgili görüşlerini belirterek, "Sezon başı iyi bir takım kuruldu gibi geldi ama, iyi neticeler alınmadı. Şimdi şimdi iyi gidiyor. Samsunspor'un daha iyi olması gerekiyor" diye konuştu. 

YERİ BENDE AYRI 

İşte Samsunspor - Trabzonspor maçının bilet fiyatları! İşte Samsunspor - Trabzonspor maçının bilet fiyatları!

Samsun'un ve Samsunspor'un yerinin kendisinde ayrı olduğuna değinen Toroğlu, "Samsun'un yeri bende ayrıdır. 16 yaşında Gençlerbirliği'nde oynuyorum. Hoca beni oynatmadı ve 2. Lig takımına gittim. İlk maç Samsunspor. Ama Samsunspor'da Yılmaz var, kaleci Balcı var. Onlar şampiyonluğa oynayacak biz de genç takımız. Çıktık maça, hayatımda böyle bir seyirci o zamanlar görmemişim. Benim ilk maçımdı 1-1 beraber bitti. Samsun benim için dönüm noktasıydı. Hakemken de burada Galatasaray maçı yönetim. Nuri Asan ağabeyin hoca olduğu zamanlardı" derken, Türk hakemleri ile ilgili ise şunları söyledi: "Türkiye'deki hakem sistemi düzelmez. Ben Amerikan sisteminden yanayım. Yıkıcaksın yeniden yapacaksın"

Toroğlu'na Samsun Yabancılar Pazarı yöneticileri, YABPA Spor Kulübü Başkanı Akyüz, Şimşekler taraftar Grubu Tribün Lideri Demirbaş Samsunspor - Ankaragücü logolarının basılı olduğu, 'Kardeşlik ortamı sonsuzdur' yazılı forma hediye etti.

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.